Navigation Menu+

En profetisk dröm

Posted on 2 May, 2018 in All languages, Swedish | 12 comments

 

 

Profetisk dröm april 2018

I Joel 2:28 står det: Och det ska ske därefter att Jag utgjuter min Ande
över allt kött. Era söner och era döttrar ska profetera, era gamla ska ha drömmar
och era unga ska se syner.✱

Jag ska berätta för Er om en dröm som jag hade natten mot den nionde april i år som jag tror är profetisk. Den var ovanligt tydlig och jag mindes betydligt mer av den än jag brukar göra från mina drömmar. Orsaken till att jag tror att den är profetisk är flera, och de orsakerna redogör jag för längre fram, men i korthet kan jag säga att dess innehåll bekräftas av många andra samstämmiga profetior.

Jag skrev ner drömmen dagen efteråt, direkt jag hade vaknat på morgonen, och läser upp det jag skrev då. Jag är inte längre reservofficer på Fallskärmsjägarna, vilket jag var åren 1990-2005, är heller inte längre krigsplacerad överhuvdtaget, men i drömmen var jag med där så jag har behållit det. Jag redogör för drömmen precis som den var och har bara utelämnat någon enstaka detalj av personliga skäl, men det var bara små detaljer, såsom namn på personer osv. Här följer drömmen.

Jag drömde om ett ryskt överraskningsanfall mot Sverige som kom som en total överrumpling för vårt land. Jag var inne på övning med fallskärmsjägarna när ryska soldater kom ner över oss i fallskärm. Vi hade våra vapen ute men ingen ammunition. Vi togs till fånga.

En kille angav mig och påstod att jag hade gjort något som var lögn. Jag blev upprörd och sa till några att de skulle träda upp som mina vittnen. De försvarade mig och sa att detta är inte sant. Då kom en kille som var en kristen fallskärmsjägare och upprepade anklagelserna mot mig och la till tjuvjakt i Finland. Jag sa att det helt uppenbart var lögn för jag hade aldrig varit i Finland och jagat. Brodern insisterade. Jag sa till honom att han var en kristen och skulle tala sanning, men han stod på sig.

Då trädde en icke-kristen fallskärmsjägare fram som jag alltid tyckt mycket om och som jag tror både tycker om mig och respekterar mig och sa: jag känner Konrad! Han talar sanning! Då kastade Putin, som var där, en giftig pil på honom som träffade i ryggen. Han föll ihop framför mig och låg i dödsryckningar.

Jag la mig ansikte mot ansikte med honom och han grät, för han kände nog att han skulle dö. Han sa åt mig att läsa en psalm, jag tror det var 71, 78 eller 91. Han såg mig djupt i ögonen och jag kände hans kärlek till mig. Hans ögon ropade efter hopp. Han frågade om jag var Jesus och jag sa nej. Han frågade om jag skulle komma till himlen och jag sa kanske. Jag frågade om han ville ta emot Jesus och han sa ja med glädje i ansiktet. När han sedan dog så visste jag att han var frälst.

Jag fördes bort. Jag fördes fram till Putin. Han tittade på mig med ett stenhårt ansikte och jag kände en oerhörd hänsynslöshet. Han tog min hand, la upp den på en bänk och tog sedan ett redskap och slog mig gång på gång över fingrarna tills ett finger gick av. Sedan sa han att jag fick gå för denna gång.

Vid ett bord bredvid fick jag höra att en son till Ben Crandall satt, en mycket bra förkunnare vid TSC, och jag gick fram till honom och tackade och sa hur välsignad jag blivit av Bens predikningar. Han blev glad och vi skakade hand.

En rysk soldat kom fram och frågade om jag inte var troende. Jag sa ja. Du borde be, sa han.

Jag gick ut ur rummet och kom in i ett annat rum. Där satt mamma och pappa och min lillasyster men jag ville inte visa för dem att jag blivit slagen så jag sa inte någonting. Jag var rädd att mamma skulle bli ledsen och att pappa skulle gå in och tillrättavisa Putin och själv råka illa ut. Jag gick ut ur rummet.

Jag gick ut ur själva byggnaden och där kom en strid ström av soldater som var på väg mot ryssarna. De var något vi kallar för K3-jägare, de fanns också i Karlsborg när vi gjorde lumpen och de var duktiga men inte som fallskärmsjägarna. De frågade varför vi fallskärmsjägare inte gjort motstånd. Jag sa som det var. Vi hade våra vapen ute men inte någon ammunition, inte en enda kula.

En soldat kom fram och gick bredvid mig och han var utan hjälm. Medan vi gick där såg vi upp mot himlen och mängder av ryska flygplan fanns i skyn och fallskärm efter fallskärm vecklades ut. En av K3-jägarna sa: de hade koll på Er fallskärmsjägare och tog Er först! Soldaten frågade mig om han kunde få min hjälm och jag tänkte på hur man hjälpt varandra i filmen “band of brothers” och gav honom min hjälm. Han blev glad men sa också att jag var en naiv idiot. Jag tänkte på Jesaja 43:1-6 som jag fått av Herren via ett trossyskon: vad som än sker är jag med Dig.

Jag gick vidare mot det håll från vilket ryssarna nu kom och anföll. Jag kom till en båt där det var fest. Många svenska officerare var där och de hade inte en aning om vad som pågick. Jag höjde rösten och sa åt folk att ryssarna hade anfallit, att de måste vakna upp och officerarna måste ta sitt ansvar. Folk vaknade till.

Jag gick vidare. Då stötte jag på ryska soldater. De mejade ner folk med automatvapen, civila och soldater, kvinnor och män, och folk skrek. Jag hade varken vapen eller ammunition så jag vände om igen. Jag tänkte att jag måste hitta på något. Jag blev förvånad över hur mycket sinnesnärvaro jag hade.

Jag gick upp på en annan båt. Där fanns en del soldater från ett annat specialförband i Sverige. De skrek att vi måste ut igen. Jag sprang ut och bad: Jesus, Du måste tala till mig. Jag slogs av tanken hur synd och eländigt det var att jag personligen har svårt att höra Herrens röst.

Ryska soldater strömmade fram och sköt hej vilt. Jag hoppade ner i vattnet under båten och tänkte att jag skulle leka attackdykare. När jag kom ner i vattnet tänkte jag simma in under båten och gömma mig, men då såg jag två ryska attackdykare under båten. De siktade på mig med en pistol och jag sträckte upp mina händer. De sa: vi skjuter inte honom!

De tog upp mig ur vattnet och förde fram mig till en storvuxen fallskärmssoldat. Han tittade på min uniform och frågade vem jag var. Jag sa att jag tillhörde fallskärmsjägarna. Han frågade vad det var och jag förklarade vad det var med att vi opererade i femmanna-grupper och saboterade järnvägar mm bakom fiendens linjer. Han sa ok och att det nog var bäst att fängsla mig. Jag sträckte fram händerna och han tog två gafflar som man äter mat med och böjde dem med sina bara händer så att de slöt runt mina handleder. Sedan skickade han in mig i en båt.

Jag kom in och gick runt lite. Sen kom jag in i ett rum där min bror Andreas, som är läkare i Uppsala, satt och drack vin och åt middag med sina vänner. Han såg på mig med en blick full av förvåning, typ ”vad gör Du här?” och med ett litet drag av ”här kommer den där brorsan med sin galna tro på Gud”. Sedan tittade han ner och såg mina handfängsel och att jag var misshandlad. Då vaknade han till och liksom insåg: något är på gång! Sverige och vårt folk var helt taget på sängen.

Jag gick upp på övervåningen av båten och knäppte mina händer i bön. Återigen bad jag att Herren skulle tala till mig och hur illa det var att jag inte kunde höra Guds Röst. Handfängslen lossnade lite och jag fick hopp att bli fri men en rysk soldat kom fram för att kolla mig och såg detta och låste fast händerna igen.

Det var vad jag minns av drömmen. Jag ska kommentera några saker som jag tror att den vill säga till oss.

Det första jag vill säga är att jag tror att något liknande kommer att ske, om inte Sverige omvänder sig radikalt och på bred front. Detta sker därför att Sveriges land och folk vänt ryggen åt Gud, istället för ansiktet. Sverige måste vakna upp och vända om, inse att vi är på fel väg, gå ner på sina knän i tårar och be till Himmelens Gud. Och det gäller även många kristna. Väldigt många har somnat in, har mist mycket av sin andliga klarsyn och sin första kärlek till Jesus. Vi behöver alla vakna upp, både Du och jag, både ung och gammal.

Men jag tror att detta kommer att ske, att Ryssland kommer att anfalla och invadera vårt land. Herren har varnat vårt land många gånger genom Sina tjänare profeterna men inget har hjälpt, så få vill lyssna. Jag har drömt om ett ryskt angrepp mot Sverige så många gånger det sista året, mamma och pappa också för ca två år sedan, och jag vet många, många andra kristna som också gjort det, i drömmar, tilltal och syner. Det är också i linje med andra mer spridda profetior, såsom profetian från Valdres, Wilkersons profetior och några lite mer kända svenska profetior, såsom genom Birger Classon och Ingvar Harknäs. Vi ser också tecknen i vår omvärld som visar att detta är på gång.

Mamma hade en mycket stark och tydlig dröm hösten 2015. Hon såg våg efter våg av ryska bombplan över Sverige och hon vaknade upp helt skakad. Våren 2016 hade även pappa en tydlig dröm. Han såg ryska stridsfordon och soldater stå ute på gården till mamma och pappas hus i Byske. De ryska soldaterna uppförde sig inte riktigt bra, så pappa gick ut och frågade lite barskt: vem är chef här? De som känner min pappa vet att det ligger nära till hands för honom att säga till när saker och ting inte går rätt till och att min pappa är väldigt orädd, kanske lite övermodig ibland, och kanske var det därför jag ville undvika att pappa skulle gå och tillrättavisa Putin och själv råka illa ut.

En annan sak som alla mina drömmar pekat på är att vi kommer att vara helt oförberedda. Den som kan Andra Världskriget kommer också ihåg att det var just den 9/4 som Danmark och Norge överraskande anfölls av Nazityskland och där även de stod både oförberedda och i princip försvarslösa, samma datum som jag drömde just detta. En slump? Kanske, men jag tror inte så mycket på slumpen, jag tror på Gud.

Dröm efter dröm har jag haft det senaste året där ett ryskt angrepp har kommit och det som visats är att vi blir helt tagna på sängen, i princip helt chanslösa. Den som är insatt i vår försvarspolitik inser att det stämmer med verkligheten. Vi är mer eller mindre helt försvarslösa idag. Profetian i Valdres talar om att även Norge kommer att vara helt oförberett. Det enda land i Skandinavien som idag har ett försvar värt namnet är Finland, men denna gång tror jag att även det så tappra finska folket får ge sig, för även om jag inte känner till Finland och dess kristenhet så där väldigt väl så tror jag att även det finska folket vänt Gud ryggen och att även finsk kristenhet somnat in och blivit ljum, precis som vårt land och större delen av västvärlden har gjort. Jag tror att Ryssland kommer att svepa över hela Skandinavien och Finland på mycket kort tid. Jag tror att det kommer att ske med hast, kanske inom loppet av några veckor tar Ryssland Baltikum och hela Norden.

En annan sak som denna dröm antyder och som Birger Classons profetia säger är att när vårt land inser att det är allvar, att nu gäller det att rädda sina liv, då kommer återigen många att vända om till Gud och bli frälsta. När min käre kamrat från fallskärmsjägarna låg för döden, då ville han ta emot Jesus. Han dog med ett ansikte som sken av lycka och jag visste att han var frälst när han dog. Att möta döden när man är frälst är ingen tragedi. Visst är det också smärtsamt, vi sörjer dem som vi får ta avsked av, men vet man att den andres själ är bärgad för Evigheten så är döden ingen katastrof, snarare tvärtom. Den som är frälst träder ju vid döden in i det verkliga livet, en tillvaro så långt mycket skönare och ljuvligare än denna att ingen kan förstå det, inte ens de kristna som vandrat länge med Jesus.

Och i drömmen så gick jag fram till min kamrat som låg döende. Jag sprang inte iväg. Så tror jag att vi kristna ska göra både nu, redan idag, börja visa oss, men även när detta sker, kanske till och med ännu mer när detta kommer. Vi ska inte gömma oss i en bunker i Karesuando, utan vi ska visa oss, berätta för människor var trygghet, frälsning och räddning finns att få: hos Jesus, och bara hos Jesus. Inget annat Namn kan frälsa en människa, det måste vi redan nu vara fullt på det klara med så att vi vet vart vi ska leda folk. Vi ska då frimodigt söka upp rädda människor, tala ord av tröst, hopp och räddning. Vi ska tydligt säga varför Gud låter detta ske, att det beror på hur vi vänt Gud ryggen, men att Gud nu vill förlåta och ge nåd, frälsning för dem som så vill ta emot den i Kristus Jesus. Vi ska säga att nu är tiden inne att vända om till Gud, att ta emot jesus. Vi ska tala hopp, framtid och liv i Jesus Kristus till människor. Vi ska då vara ljus i mörkret. Vi ska då inte tala dom, utan hopp och nåd.

I Classons profetia så säger just Herren att Han låter detta komma över vårt land för att annars skulle många, många fler komma att gå förlorade för Evigheten. Men genom att Gud låter nöden drabba vårt land kommer många att återigen börja söka Gud, kommer att börja lyssna på dem som varnat för att detta skulle komma, lyssna till dem som talar för Herren och man kommer att ropa till Gud om frälsning, om räddning. Alla kommer såklart inte att bli frälsta, men jag är övertygad om att fler söker Gud i nöden än när allt går sin gilla gång, för så var det även med mig själv. Gud är god, Gud är Trofast, så även när detta sker så är Guds syfte med det gott: att få människor till Kristus och himlen för Evigheten. Det är nåd. Att låta människor gå förlorade genom att låta vårt land gå bort från Gud, låta människor leva utan Gud och sedan somna in för att för sent upptäcka hur lurade de låtit sig bli, och inte ingripa och väcka upp vårt land, det vore en dom från Gud. Men att sända Sina tjänare att varna och sedan när det inte hjälper skaka om oss så att vi vaknar upp och vänder om till Gud, i alla fall en del av oss, det är Guds Nåd, Guds Godhet, Guds Barmhärtighet.

En annan sak som drömmen antyder är att kristna kommer att ange andra kristna. Jesus talar om den sista tiden innan Jesus kommer tillbaka i Matteus 24 och säger då bland annat i vers 9-10: då skall man utlämna Er till att misshandlas och dödas, och Ni kommer att bli hatade av alla folk för Mitt Namns skull. Och då skall många komma på fall, och de skall förråda varandra och hata varandra. Vi ska älska alla människor, vi ska älska våra trossyskon, våra familjer och även våra fiender. Men på fallskärmsjägarna sa vi: preparatus supervivet, den som är förberedd överlever. Den som i förväg tänkt igenom vad som kan komma och förberett sig både mentalt och praktiskt på det har större chans att klara sig igenom. All krigserfarenhet världen över, i synnerhet för utsatta, små grupper av specialförband långt bakom fiendens linjer, säger att det är så, så även min egen erfarenhet av krävande övningar. Man måste förbereda sig noga.

Så anser jag att även Bibeln lär. När vi har en viss beredskap om vad som väntar så har vi större förmåga att hantera det, att överleva, att vinna Evigt liv. Därför talar Jesus till Sina lärjungar långt i förväg om vad som väntar för att Jesu Ord ska ge oss vägledning, tröst och göra oss förberedda och rustade inför det som väntar. Jag tror återigen att saker och ting kommer att bli som Jesus har sagt. Jesus brukar ha rätt. Vi bör ha i bakhuvudet att det kan komma tider av förföljelser av kristna i vårt land och att vi kan komma att bli angivna, av både vänner, familjemedlemmar och även trossyskon. Vi ska inte gå omkring och spana efter en Judas i vår närhet, det blir helt tokigt, endast Gud vet vad som väntar, så gå inte omkring och tänk: han kanske skulle kunna göra det eller han. Nej, tänk inte så. Lev i kärlek och oskyldig som en duva. Tänk inget ont om Din nästa.

Men minns ändå Jesu Ord om att det kan komma en dag när så sker, och om Du är i alla fall lite förberedd på det så tror jag att Din förmåga att hantera det, inte lida skeppsbrott i tron, ökar. I mitt eget liv drabbades jag av en prövning så svår att jag blev besviken på Gud och faktiskt började vandra mina egna vägar så smått, bort från Gud. Men Gud i Sin stora Nåd visade mig i stor kärlek: ja, Konrad, Du har fått lida mer än de flesta, både innan Du kom till Mig och även efteråt, det är sant. Men blir Du därför lyckligare utan Mig? Blir Du inte sorgsen redan här på jorden utan Mig och hur blir det då i Evigheten? Om vi känner oss besvikna på Gud är inget som Gud fördömer oss för, men det är en farlig känsla i våra hjärtan så vi bör vara på vår vakt mot det, för det kan få oss att i besvikelse vandra bort från Gud, och det är en långt större olycka för oss än den motgång som var orsaken till vår besvikelse. Och om vi är förberedda på vad som kan komma så kan vi ta det med en helt annan andlig kraft, en helt annan frid. Vi visste att detta kunde bli en del av priset för att följa Jesus, vi var inställda på att det kunde bli så.

På samma sätt bör vi som vill följa Jesus göra oss redo på att det nu väntar svåra tider. Jag tror att Ryssland kommer att invadera Sverige och jag tror inte att det är så där värst långt borta. Men vi som tillhör Jesus ska komma ihåg Jesu Ord: frukta icke! Var inte rädd! Vi kan med full tillit möta framtiden. Vi kan med full tillit lägga vår framtid i Jesu Händer, därför att hela framtiden vilar i Jesu Händer. Jesus säger att åt Honom har givits all makt i himlen och på jorden. Inget sker utan att Gud givit Sin tillåtelse till det. Gud har all makt, Han är Allsmäktig. Varför skulle vi då frukta? Herren Jesus Kristus fick gå in i den brinnande ugnen med Sedrak, Mesak och Abed-Nego och bevarade dem helt oskadda. Jesus har inte förändrats sen dess. Jesus kan både se till att hålla en fara borta från oss eller också bevara oss helt oskadda mitt i faran, eller så låter Han faran kalla oss hem till Honom, till himlen, men inte heller det kan ske utan Jesu tillåtelse.

Men för vårt land och folks skull måste vi fasta och klaga, men också påminna oss om att Gud är nådig och barmhärtig. I Joel 2:12 står det:

Men nu, säger Herren, vänd om till Mig, av hela ert hjärta,med fasta, gråt och klagan. Riv sönder era hjärtan, inte era kläder, och vänd om till Herren er Gud,
för Han är nådig och barmhärtig, sen till vrede och stor i nåd, och Han ångrar det onda.

Vem vet? Kanske vänder Han om och ångrar sig och lämnar kvar en välsignelse
efter sig till matoffer och drickoffer åt Herren er Gud.

Blås i basun på Sion, pålys en helig fasta, utropa en helig sammankomst. Samla folket, helga församlingen, kalla samman de äldste, samla de små barnen, också dem som diar vid bröstet. Låt brudgummen komma ut ur sitt rum och bruden ur sin kammare. Låt prästerna, Herrens tjänare, gråta mellan förhuset och altaret
och säga: ”Herre, skona ditt folk och låt inte din arvedel hånas och bli en nidvisa
bland hednafolken. Varför ska det få sägas bland folken: Var är deras Gud?”

Då fylldes Herren av lidelse för Sitt land, och Han förbarmade sig över Sitt folk.

Dessa verser visar hur god och trofast Gud är. Ja, det handlar om Israel, och Sverige är inte Guds egendomsfolk på samma sätt som Israel, men Gud är densamme och även Sverige är byggt på kristen grund och har länge haft Herren som sin Gud. Det glömmer inte Gud i första taget.

Men det är tid för vårt land, folk och även kristenhet att vakna upp och vända om. Vårt land och folk har vänt Gud ryggen sedan länge tillbaka och vill inte vända om, hur Gud än vädjar och ber, för Gud är både god och trofast. Vårt land och folk måste inse allvaret. Vi kan inte räkna med Guds beskydd och välsignelser när vi hellre vill ha synden än nåden. Vi måste välja väg. Vill behöver ropa till Gud om Nåd, för när man gör det så hör Gud vår bön, vårt rop om nåd, och ger oss nåd. Så god är Gud även mot dem som länge vandrat borta från Honom, ja, Bibeln säger att vi vandrat som fiender till Gud, men Gud vill ge nåd och förbarma sig över alla. Så gjorde Gud mot mig när jag i min nöd vände om till Honom, och så kommer Gud att göra även mot Dig, för Gud har inte anseende till person.

Men det är hög tid även för vår kristenhet att vakna upp. Tiden är inte inne nu för karismatiska dumheter som tex skrattväckelser, som bara gör Jesu Namn till åtlöje inför vårt folk, när vi istället borde förkunna Evangelium om Jesus Kristus på det sätt som apostlarna gjorde, i renhet och helighet, och även stå på våra knän under tårar i vår bönevrå inför Himmelens Gud för vårt folks avfall och synder. Glädje i Herren är en sak, det både har jag och försöker sprida omkring mig, det är något gott, men det är en helt annan sak. Det är hög tid att vi nu nyktrar till på allvar och återgår till den sunda läran och inser allvaret. Det som behövs nu är inte karismatiska utsvävningar och total dårskap i Guds Hus, skällande hundar och kacklande hönor, utan tårar, syndanöd, omvändelse, ödmjukhet och förkrosselse, även bland oss kristna. Vi behöver alla och envar, både Du och jag, vakna upp, ödmjuka oss inför Gud och vända om!

Men för Guds folk väntar nåd. Ja, även vi kommer att påverkas av det som väntar, det blir vad man inom det militära kallar för “collateral damage”, dvs bomber och eldgivning riktad mot fienden träffar ibland även de våra. Inte så att Gud inte förmår träffa exakt rätt, men när Sveriges land och folk drar på sig Guds dom så kommer även vi kristna att påverkas såklart, vi lever inte i en slags bubbla.

Men vi har ändå Guds nåd med oss, Guds beskydd, Guds Trofasthet att räkna med. Gud kommer inte att svika oss, inte överge oss, Han kommer att bana en Väg rakt genom öknen och ödemarken för Sitt folk. Gud tar hand om Sina barn. Gud kommer att beskydda och bevara Sitt folk, jag tror att Gud på ett förunderligt sätt kommer att visa Sin godhet och nåd mot dem som älskar och fruktar Honom. Allt samverkar till det bästa för dem som älskar Gud, och det tror jag kommer att märkas. Jag tror att Gud kommer att förhärliga Jesu Namn genom att på ett förunderligt, mirakulöst och underbart sätt ta hand om Sitt folk, mitt i stormen, och visa på Sin Nåd och Trofasthet mot dem som älskar Hans Namn.

Vi möter därför framtiden med full tillit till Jesus, vad som än väntar. Vi har full tillförsikt, Gud har allt i Sin Hand, Gud är i full kontroll, även när allt runtomkring ser ut som kaos. Gud vet precis var varje atom i universum befinner sig, Gud är inte orolig eller rådlös. Gud vet och känner både dåtid, nutid och framtid.

Frukta därför inte, var inte rädd. Människor behöver Ditt vittnesbörd redan idag, men när detta sker så kommer många att drabbas av fruktan och söka Gud, ropa efter frälsning, trygghet och nåd, och då ska Du och jag inte gömma oss utan stå mitt ibland dem, och säga: här är Vägen! Jesus vill och kan ge Dig frälsning, trygghet och Evigt liv. Kom till Honom. Amen.

12 Comments

 1. Käre du –

  Din Dröm är inte sann och kommer aldrig gå i uppfyllelse.

  Det kommer inget Ryskt Anfall Mot/PÅ Sverige.

  Arne Strand.

  • Käre broder, det är bra att Du säger vad Du tror, men jag tror det ändå. Har fått det på så många olika sätt, både själv och via andra. Men Gud har allt i Sina Allsmäktiga Händer, så vi ska icke frukta. Gud tar hand om sina barn. Guds frid!

 2. Konrad Nyström
  Jag tror att det du har sett i dina 10-20 drömmar om ett ryskt anfall på/mot Sverige mycket väl kan vara sant och att något liknande kan hända. Är det Herren som har talat till dig i dessa drömmar, då kan krig drabba Sverige. Vi får vänta och se vad som händer. Blir det inget ryskt anfall inom några år, då är du en falsk profet, Konrad.

  • Amen. Tiden får utvisa.

  • Jag har dock inte fått någon tid av Herren. Men jag skulle tro att det ligger inom några år. Men Herren har inte givit mig någon tid. Jag vill inte vara en falsk profet men inser att jag ska prövas som alla andra. Jag hoppas i någon mening såklart att jag missförstått Herren, för jag önskar inte detta, men böjer mig för Guds beslut, allmakt och rättfärdighet.

 3. Inatt hade jag en mycket märklig dröm som jag inte lyckats glömma. Det var mitt i natten och jag körde bil från Göteborg på E6:an söderut mot Kungsbacka. Det var dimmigt och mörkt. Jag slog på helljuset för att försöka se bättre. Då såg jag stora militärfordon av olika slag med ryska flaggan och de blockerade hela motorvägen. Mitt lyse släcktes och jag kunde inte tända det igen. Jag var nära att köra rakt in i en stor militärlastbil, men körde ner i diket. Tanken hann slå mig att ingen anade någonting. Vi var helt oförberedda.

 4. Konrad
  I tidningen Flammor Nummer 1 År 2017 på sidan 15 står det: Yonggi Chos profetiska varning till Sverige. Läs denna artikel. Cho säger att Sverige står inför krig eller väckelse. Om ni inte ber mer om en ny väckelse, så kommer fruktansvärda krigstider över landet.
  Cho säger att kommer det inte väckelse snart så kommer med hundra procents säkerhet Guds domar att drabba landet.
  Det du har sett i dina drömmar kan vara sant. Tiden får utvisa det.

 5. För någon månad sedan drömde jag att jag en solig dag gick längs trottoaren på en röd tegelbyggnad som plötsligt började omvandlas (precis som en Transformer leksak) till en maskinliknande fabrik som började tillverka fullt rustade soldater, vilka vi sedan kunde se bli färdiga, en efter en stöptes de på ett rullande band högst upp, innan de åkte nedför ett metallrör(en stor fyrkantig ventil). Vi var ett gäng främlingar på kanske ett dussin som såg på när det hände men inte förstod meningen med det. Snart började utrymmet vi befann oss i (som ett modernt sopnedkast) att tryckas ihop som hissdörrar, stängas och komma emot oss som en stor press. Vi måste ut, annars dör vi, sa vi till varann! Vi hade ingen kontroll eller något att sätta emot. DÅ ser jag en live karta över Europa och först händer ingenting alls men så ser jag ett Ryskt flyganfall (nästan som ett spel med pjäser) och precis när jag tror att jag vet vart de är på väg, så hör jag en röst som säger att Ryssland kommer att attackera Sverige FÖRST! Det är först nu jag kopplar soldatfabriken med det jag ser på kartan och chocken är total just för att jag nu förstår att det jag ser är vår framtid. Samma röst säger nu att Kina kommer först EFTER det att anfalla Australien. Det får jag också se på samma karta. Taiwan ockuperas i samma veva också. Jag vaknar.

  SÅ börjar Tredje Världskriget.

  Det är koordinerat och strategiskt planerat i det fördolda. Sverige är det riktiga målet. inte Ukraina, som redan är de facto Ryskt. Putin och hans anförvanter har lurat hela världen.

  Be för Sverige. Vi är ett trolöst folk som dyrkar teknik och vetenskap mer än vi dyrkar Jesus och Sanningen. Det finns knappast någon Gud’s lag vi inte trampat på, spottat åt eller hånat på ett eller annat sätt. Vi lever i synd och stoltserar med det, kallar det modernisering och jämlikhet.

  Jag vill varna fler om det som står för vår dörr men hur? Vem skriver man till, ÖB, Kungen? Ringer man in till Sveriges Radio och Television? Flygblad?

  • Amen till vartenda ord. Jag har en god vän som tänker skriva till ÖB, försvarsmin samt några ur borgerliga blocket för att få dem att vakna. Jag skriver under tårar och nöd, ty jag älskar mitt land och folk och har alltid gjort. Men jag älskar Jesus mer, och vi kan bara bedja om nåd, ty Han är Den som bestämmer och vet och gör det som är rätt, sant och riktigt. Gvd min syster!

  • Hej Konrad

   Hittade din blog efter att ha sökt på Yonggi Chos profetia hänvisad till av Anders Gerdmar igår i VI.

   Jag har under en längre tid varit orolig för Sverige. I Jes 20 talas det om att Gud låter ett land stå med skam inför sin kommande dom. I min mening stämmer detta väl på Sverige som på kön o sexualitetsområden är långt gånget i djup förnedring.

   Enskilda kristna och församlingar i Sverige är på tok för individualistisk. Därför finns inget andligt ansvarstagande för landet. Dan 9 och Neh 9 har talat till mig här, och jag har uppmanat och undervisat andra att identifiera sig med sitt folks synd (som de gör) utan att själva personligen vara ansvariga för den.

   En sådan bönerörelse behövs av ledare som leder Guds folk i omvändelsebön för Sveriges land och folk.

   HBTQ-frågan har fått en del att vakna, men det kommer tror jag bli värre innan det blir bättre igen. Dvs Guds folk kommer vakna för sent och tror att Guds domar kommer drabba vårt land. Krig kan tyvärr vara ett uttryck för det.

   • Amen, broder! Vårt land är i en farlig sits, när Guds beskydd försvagas pga att vi, sett som land, vänt Gud ryggen, vilket tyvärr en alltför stor del av vår kyrka/kristenhet också har gjort. Är det Du som är från Skellefteå? Gud välsigne Dig!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »

Pin It on Pinterest

Share This