Navigation Menu+

Profetian i Valdres 1968

Posted on 16 Mar, 2018 in Guds rike, Lidande, Profetia | 6 comments

 

Ladda ned ljudfilen

Profetian i Valdres 1968

Profetian i Valdres. Norge. 1968. Äldre, pålitlig tjänarinna. Gav åt Emanuel Minos. Till Norge, västvärlden, men även till Jesu Kristi kyrka över hela världen. Den handlar om Jesu Återkomst och den sista tiden.

Många falska profetior idag, men Denna profetia litar jag på är från Herren. Innehållet bekräftas av andra gudsmäns profetior, David Wilkerson mfl.

Jag ska bara läsa den för Er precis som hon skrev ner den. Jag ber Er bara att lyssna extra noga roll vad hon säger om kyrkan innan Jesu Återkomst.

Hon sa till mig: ‘Jag har aldrig sett en syn förut, detta är den enda syn jag fått och det enda budskap jag har fått på det här sättet’. Här är synen som den 90-åriga kvinnan berättade för Emanuel Minos 1968:

Fred och nedrustning
“Jag fick se världen som en karta som blev upprullad framför mig. Jag såg Europa – land efter land. Jag såg Skandinavien och jag såg Norge. Jag såg vissa saker som skulle ske strax innan Jesus kommer tillbaka (och församlingens tid är slut) och strax innan den stora olyckan bryter lös över människorna. En olycka som vi aldrig tidigare har upplevt maken till.

Innan Jesus kommer tillbaka och det tredje världskriget bryter lös, blir det en tid med avspänning som vi aldrig förr har haft. Det blir fred, och freden kommer att vara länge. Under den fredsperioden blir det avrustning i många länder, också i Norge. Det tredje världskriget kommer att starta på ett sätt som ingen hade väntat och från ett oväntat håll, och vi är lika oförberedda som vi var 9 april 1940.”.

Ljumhet och avfall i kristenheten
“Jag såg att det kommer en ljumhet utan motstycke bland kristna. Ett avfall från sann och levande kristendom. De kristna kommer inte att vara öppna för rannsakande förkunnelse tiden före Jesu återkomst. De kommer inte att lyssna om synd och nåd, lag och evangelium, bot och bättring. I stället kommer en annan slags förkunnelse, en slags lyckokristendom. Det gäller att bli framgångsrik och nå fram. Det handlar om materiella saker, på ett sätt Gud aldrig hade lovat det. Kyrkor, frikyrkor och bönehus blir mer och mer tomma. I stället för en förkunnelse om att ta sitt kors och följa Jesus, blir det underhållning, konst och kultur, där det skulle vara väckelse, nöd och omvändelsemöten. Detta kommer att ske i stor utsträckning strax innan Jesus kommer tillbaka och olyckan bryter lös över oss.”

Moralupplösning i samhället
“Det blir en moralupplösning som Norge inte har sett maken till. Folk kommer att leva som gifta utan att vara gifta. Det blir stor orenhet före äktenskapet och det blir mycket otrohet i äktenskapen. Ja, också i de kristna äktenskapen gör sig otroheten gällande och de blir upplösta. Också perversa synder, synd mot naturen, börjar att utbredas, och de blir till och med godtagna i kristna kretsar. Strax innan Jesus kommer tillbaka kommer det att visas TV-program som vi aldrig tidigare har upplevt. TV kommer att bli fylld av ett våld så hemskt att det kommer att lära folk att mörda och ta kål på varandra, och det blir otryggt att gå på gatorna. Folk kommer att ta efter det de ser och det kommer inte att bara finnas ett utbud på TV, utan massor av utbud. Det kommer att bli precis som vi har det på radion. Vi kommer att kunna skruva in det ena programmet efter det andra, och det kommer att vara fyllt av våld och folk kommer att ha detta som underhållning. De värsta tänkbara scenerna av mord och våld mot varandra kommer att visas och detta kommer att sprida sig i samhället. Det kommer att visas samlagsscener. De mest intima saker som sker i ett äktenskap kommer att visas i rutan. Det kommer att ske och du (riktat till Emanuel Minos) kommer att se det uppfyllas. Lagar som vi nu har kommer att brytas ner och det mest osedliga kommer att visas mitt framför våra ögon.”

Invandring och det tredje världskriget
“Folk från fattiga länder kommer att strömma in i Europa. De kommer också till Skandinavien och Norge. Folk kommer att ogilla att de är här och kommer att vara hårda mot dem. De kommer mer och mer att bli behandlade som judarna blev innan kriget. Då är måttet för våra synder nått. Detta kommer att ske strax före Jesu återkomst – och det tredje världskriget bryter lös.

Kriget börjar först som en liten konflikt, en obetydlig konflikt. Men den slutar inte. Den tilltar och breder ut sig. Till slut utvecklar det sig till ett stort krig. Mot slutet av det stora kriget blir fruktansvärda vapen tagna i bruk, bland annat atomvapen. Luft, jord och vatten blir förgiftat och ödelagt. Luften kommer att bli så förorenad att det är omöjligt att andas den, och det kommer att drabba flera kontinenter, Amerika, Europa, Japan, Australien – de rika länderna.
Vattnet kommer att förstöras. Vi kan inte bruka jorden där. Resultatet blir att en liten rest blir kvar. De som finns kvar i de rika länderna kommer att försöka fly till de fattigaste länderna, som inte är skadade, men de kommer att behandla oss som vi har behandlat dem och inte vara så villiga att ta emot. Jag är glad att jag inte får uppleva detta, men när tiden närmar sig, måste du ta mod till dig och resa runt och varna och berätta för folket detta som jag har sett.”

6 Comments

 1. Nice To Hear. You are the most handsome of the sons of men, grace is poured upon your lips; therefore God Will Bless You Forever.

  • Thank you dear brother… 🙂

 2. Ja först kunde jag inte förstå denna profetsia om varför vi var onda då vi blev hårda mot flyktingarna, som i och för sig gör mycket ont i vårt land. Men JESUS SA: älska era fiende, och gör gott mot dem som hatar er (kanske felciterat). Gör vi det? Orkar vi älska som Kristus? Nej! Nu breder den RIKTIGA nazismen ut sig, och vad det leder till borde historien ha lärt oss. Om vi levt för Jesus inom kristenheten, och INTE förlorat den första kärleken, ja då hade vi i nöd och tårar evangelisera bland dessa, men nu måste de flästa av oss finna vägen tillbaka till den första kärleken.
  Jag behöver förnyas mycket här, och Kristi kärlek övervinner allt, men har vi det var och en av oss idag?
  I början var jag motsträvig mot denna delen av profetsia om flyktingar, men börjar mer o mer förstå att kärleken till våra grymmaste fiender är ETT MÅSTE, förlorar vi den här helvetets portar öppnats.
  Nazismens portar börjar resa sig på RIKTIGT!!! För kanske 4-5 år var det inte aktuellt på samma vis vi hör rapporter om idag.
  Det är skillnad på de som kallas rasister, och den fasansfulla NAZISM som nu växer fram. Börjar nog mer o mer förstå damens profetsia som jag var kritisk mot.

  • Ja, den delen om flyktingarna ser jag inte uppfylld idag, men jag ser att den kan bli det runt hörnet, om Du förstår vad jag tänker på. Idag är vi snarare för flata, för eftergivna. Kärlek sätter också ramar för rätt och fel, vilket vi ej gör idag. Men folk ska resa sig mot folk, och Trump, Putin, Brexit och SD visar att nationalismen är på frammarsch. Jag är helt emot dagens flathet, men lika mycket som jag ser ett hot i Islam ser jag ett hot om vi svänger åt andra hållet, i andra diket. Vi får vara noga med att följa Jesus i allt idag, i varje vardagsbestyr, i de små valen. Gvd.

 3. Det är ju Gud som skapat nationerna,( Han har bestämt inom vilka gränser vi skall bo, står det ju i Bibeln), och jag förstår inte varför du fördömer nationalismen?? Älskar inte du Sverige? Eu däremot upplever jag absolut som ett antikristligt projekt. Tänk om Sverige kunde gå ur Eu, vore fantastiskt! Vet hur beklämd jag var i min ande efter Sverige gått in i Eu. och vad glad jag kände mig när England röstat för att gå ur. Globalismen, däremot, det är ett verk av satan, där Antikrist kommer att träda ram, för att regera över hela världen. Tur att det finns några länder som håller emot iaf.. Blev också glad när Trump vann över Hillary. Antar du vet vilka hemska ockulta krafter hon rörde sig ibland?? Gvd!

  • Ingen kan tvivla på att jag älskar mitt land. Jag har svettats, kämpat och lidit för mitt land inom Försvaret i många år, och gör det ännu idag i bön. Jag var emot inträde i EU. Jag delar Din uppfattning om globalismen. Men jag tror att denna profetia är sann och jag känner en viss oro över nationalismens uppsving, både i USA, Ryssland och andra platser. Folk ska resa sig mot folk. Att vara patriot är bra, att älska sitt land och kämpa för dess bästa, det är jag och har alltid varit, nationalism en lite annan sak. Men det är som jag tänker. Guds välsignelse till Dig också.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »

Pin It on Pinterest

Share This